Blandade känslor

Hej igen!
 
Det händer så mycket nu. I går hade vi första visningen på vårt underbara hus... Det blev totalt tre visningar vid olika tidpunkter under gårdagen.Det kom många människor och tittade. Nu får vi se hur det går... Mäklaren var mycket nöjd.
 
Det känns så konstigt. Jag älskar verkligen det här huset och nu ska vi sälja det. Det är många känslor som rör sig inuti. Det här var en dröm... Alla barnen, min man (nu fd) och jag. Det är med stor sorg jag lämnar allt det här för att spåra in på en annan väg i livet. Jag har haft tid att bearbeta känslor och jag blir starkare undan för undan... Det är väl så vi människor är. Vi kämpar så för något vi vill ska fungera...Stångar oss liksom blodiga för att vi så gärna önskar och hoppas...Ibland tar det tid att ta in att det liv du lever inte är bra för dig. Man vill inte se. Man plåstrar och försöker laga.
 
Jag tror att alla fem barnen bearbetar det på sitt alldeles eget sätt... Det är så tråkigt för dem för de har verkligen trivts, de med. Ibland är det svårt att fånga upp och vara närvarande när man själv lever i ett vakuum. Så har det känts många gånger... Man likom kämpar med sig själv för att resa sig och stå upp. Nu känner jag mig starkare och försöker att förmedla den känslan, få barnen att tro på en spännande framtid... Inte tillsammans hela familjen men bra ändå... Det kommer att bli bra. Jag vet det!
 
Jag har fått förmånen att få bo i ett underbart hus med varm själ. Min önskan är att den familj som flyttar in kommer att känna sammalika... Det är alldeles unikt! 
 
 
Önskar er en skön dag!
Greta J