Nytt år med nya möjligheter...

Nytt År och jag erkänner...
 
Jag ska villigt erkänna att jag varit rent usel på att blogga! Jag får skylla på skilsmässan och flytt till annan bostad. Nu är jag iallafall på plats i en härlig lägenhet och det har hunnit bli 2014...Nu tar vi nya tag :-)!
 
Visst är livet förunderligt... Vi vet ingenting angående vad som lurar bakom hörnet. Visst är det både spännande och lite läskigt! Man tänker sig det på ett sätt men så visar det sig att bli på ett annat. Det är bara att åka med. Det går liksom inte att alldeles hoppa av den här karusellen...och ärligt talat så vill jag det inte heller. Man lär sig så mycket under resans gång, om andra men framförallt om sig själv... Det är viktigt att känna sig själv, att respektera sig själv och att ge sig själv den kärlek man är värd. Allting börjar med " sig själv".
 
Jag har haft ett underbart jullov och har faktiskt inte börjat jobba riktigt ännu. Känner mig otroligt privilegierad! Julen har varit lugn och fridfull...givit största möjlighet att tanka och samla energi. Det är väl det man behöver göra för att stå stadig och stark som människa...inte bara rusa rakt på utan faktiskt lyssna inåt. Jag har lyssnat inåt och jag samlar kraft och energi i små portioner varje dag :-). 
 
Det här med energier är intressant! Man kan samla så otroligt mycket positiv energi bara genom att tända ett ljus och vara i stillhet en liten stund, lyssna på bra musik, baka, skriva eller varför inte...gå ett varv på Indiska :-). Jag samlar massor av kraft på Indiska. Jag får liksom en färgenergikick som bär mig framåt. Det är så härligt att lära sig var man hittar de här källorna som puffar uppåt....De finns överallt!
 
Jag sitter i soffan och skriver. Ljusen är tända och bredvid mig ligger en av våra två katter... Det är fridfullt och härligt. Känner så mycket kärlek och är så ödmjuk över att livet blir så bra...trots att det finns så tunga stunder vi alla måste ta oss igenom. Det är ju så...Du är aldrig ensam om att ha det tungt och svårt. Det viktiga är att se varandra och att kunna sträcka ut en hand när det behövs...
 
Kärlek till er alla
Greta J